​Fredericias bedste Café vin- og kaffebar​

​Specialøl i højeste kvalitet?

Hos ItaloWinesOnly kan du få en god smagsoplevelse med gode italienske specialøl. Vi har et stort udvalg af Baladin og Menabrea-øl, som vi gerne vil dele med dig. Vi tilbyder ølsmagning, hvor der vil blive smagt på hele sortimentet, ligesom der er god mulighed for at nyde en specialøl på vores terrasse La Terrazza. Kom forbi Fredericia for at få en udsøgt gastronomisk oplevelse hos os.

Et stort udvalg af Baladin, einstök, bøllingsø, coisbo og hornbeer

Vores udvalg af Einstök fra Island, Baladin-øl fra Italien samt Bøllingsø, Hornbeer og Coisbo Beer er stort. Baladin er italiensk og har siden 1996 været et synonym med italiensk håndlavet øl. Hos ItaloWinesOnly tilbyder vi et stort udvalg af ovenstående mærker. Vores specialøl er alle af høj kvalitet, og du vil få rig mulighed for at smag på lidt forskelligt, hvorefter du kan finde din favorit. Du vil ligeledes blive fortalt om, hvilke spise øllen passer bedst til. 

Ring for at smage specialøl

Ønsker du at komme til ølsmagning, hvor der vil blive serveret gode italienske specialøl, kan du kontakte os på telefon 51 14 62 27. Vi vil sørge for, du får en god oplevelse sammen med dem, du holder af. Her vil I blive klogere på italienske øl og have nogle hyggelige timer sammen i godt selskab.

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Information

​​Følg os på Facebook​

Ring til os på: 51 14 62 27

​Tingvejen 21B, 7000 Fredericia

Tilmeld dig vores nyhedsbrev med nedenstående formular og bliv opdateret på de seneste nyheder.

Åbningstider:

Søn/Man:

Lukket

Tirs/Ons:

Tors-Lørd:

10.00-17.00

10.00-21.00

Køkke​nets åbningstider

Frokost/Brunch 11.30 - 15.00

Aften 18.00 - 21.00

Køkkenet holder lukket mellem 15.00 - 18.00